Συστηματα Υγραεριοκινησης

Η τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή εξαρτημάτων τροφοδοσίας και λειτουργίας κινητήρων αυτοκινήτων με υγραέριο LPG, γίνεται από έμπειρο προσωπικό και συγκεκριμένα από Τεχνίτες αερίων καυσίμων. Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

BRC

brcΗ BRC ιδρύθηκε το 1977 στο Cherasco της Ιταλίας και είναι σήμερα η ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως στην παραγωγή  και εμπορία κιτ υγραερίου  και φυσικού αερίου .Η παραγωγή της BRC μπορεί να καλύψει (για τη μετατροπή οχημάτων από βενζίνη σε υγραέριο) από αυτοκίνητα με απλό σύστημα καρμπυρατέρ μέχρι και αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς  Euro IV με διάγνωση OBD.

Τα BRC προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, σύμφωνα με τις υψηλές ευρωπαϊκές προδιαγραφές καθώς είναι πιστοποιημένα με το UNI EN ISO 9001:2000 και πληρούν τους ισχύοντες κανονισμούς (R67-01, R110 και ISO 15500) και της ΕΟΚ κατά της ρύπανσης (EuroIII και EuroIV) και EMC πρότυπα.
Συνεργάζεται με αρκετούς σημαντικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων (Peugeot-Citroën, Ford, Jaguar, DaimlerChrysler, MAN, Volkswagen, FIAT-Tofas, Mitsubishi, Chevrolet, Subaru, Maruti Suzuki, Dewan-Hyundai) και αυτό αποτελεί μία απόδειξη της υψηλής τεχνολογίας των προϊόντων της.
Αλλα συστηματα που χρησιμοποιουμε ειναι :

lovatoautogascetrum